سالاد ماکارونی یکی از انواع غذاهایی است می شد گفت کامل بوده و که بسیار رایج است طرز تهیه این نوع غذا بسیار ساده و راحت بوده که با مقداری ماکارونی طبخ شده به همراه سس خامه ایی و چاشنی ها و البته با توجه به سلیقهٔ افراد مواد مخلوط شده با آن می تواند متفاوت باشد و از کالباس یا سینهٔ مرغ تکه تکه شده و یا برخی از مواد دیگر بوده که به توجه به نوع های متفاوت آن با هم فرق دارد.

 در برخی از مهمانی ها به عنوان یک نوع غذا سرو می شود در اصل این نوع سالاد یکی از سالادهای خوشمزهٔ ایتالیایی است که در کشورهای متفاوت دارای انواع مختلفی است برای یادگیری طرز تهیهٔ این سالاد خوشمزه می توانید به سایت غذا مادر مراجعه کرده و در این زمینه اطلاعات خود را بالا برده و این غذا را آماده کنیدو لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی مجلسی و خوشمزه رستورانی

  1. مواد اصلی ماکارونی شکل دار یا فرمی
  2. سینه مرغ یک عدد
  3. سس کچاپ مقدار کمی
  4. سس فرانسوی مقدار کمی
  5. سس مایونز حدود 5 قاشق غذاخوری
  6. خیار شور به مقدار لازم
  7. هویج یک عدد
  8. ذرت به مقدار نیاز
  9. نمک و فلفل سیاه به مقدار نیاز
  10. نخود فرنگی مقدار کمی
  11. شوید خشک خیلی کم
  12. روغن زیتون یک قاشق کوچک
  13. لیموترش به اندازه نیاز
  14. کالباس و سوسیس مقدار کمی
  15. مقدار کمی سیر و پونه
طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی و خوشمزه رستورانی
طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی و خوشمزهٔ رستورانی

قدم اول

طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه به این گونه می باشد که بعد از تهیه کردن مواد لازم این سالاد باید در ابتدای کار یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و بعد روی حرارت اجاق گاز گذاشته تا آب به جوش آید و بعد از آن مقداری نمک و زردچوبه و روغن زیتون را داخل آب در حال جوش می ریزیم.

قدم دوم

اکنون ماکارونی که از قبل آماده کرده اید را در آب در حال جوش بریزید سپس هم بزنید و زمان بدهید تا ماکارونی بیشتر از حد معمول بپزد و به طور کامل نرم شود سپس وقتی پاستا کاملا پخت، آن را در آبکش بریزید.

 قدم سوم

 بعد از انجام شدن مراحل آبکشی ماکارونی ها، بعد زمان داده تا آب اضافی آن کاملا کشیده شود؛ در این لحظه می توانید اقدام به شستن و خرد کردن خیارشور کرده و به شکل مربع های کوچک خرد کرده و بعد از این مرحله فلفل را بشویید.

قدم چهارم

برای خرد کردن فلفل دلمه باید در ابتدای کار دانه های داخل فلفل را بیرون آورده، سپس آن را به صورت نگینی خرد کرده سپس نخود فرنگی های بخار پز شده را در آبکش بریزید، اجازه دهید آبش کاملاً برود.

 قدم پنجم

در صورتی که تمایل دارید از کالباس و یا سوسیس در سالاد ماکارونی استفاده بکنید باید اقدام به نگینی خرد کردن این مواد بپردازید.

 قدم ششم

 در مواردی که سالاد شما از نوع سالاد ماکارونی با مرغ است باید مرغ را با ادویه ها ی خوشمزه بخارپز کرده و بعد به تکه های کوچک تقسیم کنید.

قدم هفتم

در این لحظه بعد از آماده سازی مواد قبلی نوبت به مواد ذرت رسیده که آن را بخار پز کرده اید باید در آبکش ریخته تا آب اضافی آن بیرون رود، در گام بعدی باید هویج را شسته و بعد با توجه به سلیقه تان با دندانه های رنده درشت آن را بتراشید.

 قدم هشتم

 اکنون باید مقداری از سس مایونز، آب لیموترش تازه و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید.

قدم نهم

حالا در این لحظه باید ماکارونی های فرم دار را به ظرف سس که در قبل آماده و مهیا شده افزوده بشود و بعد مخلوط کردن ذرت و نخود است.

 قدم دهم

و بعد در این زمان خیار شور را به همراه تکه های مرغ و یا کالباس و سوسیس و هویج و فلفل در ظرفی حاوی فرم ماکارونی اضافه می کنید.

حال باید به این آهستگی این مخلوطی از این موادها را با هم ترکیب شده اند را هم بزنید تا سس با مواد مخلوط شود، بعد از این مراحل روی کاسه را با سلفون بپوشانید. قدم یازدهم

 در آخر سالاد ماکارونی شما تقریباً آماده شده و باید برای مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و بگذارید طعم ها با هم ترکیب و بر روی هم تاثیر بگذارد، در نهایت بعد از این زمان و فرصت داده شده سالاد را از یخچال خارج کرده و با یک تزیین زیبا آن را سرو می کنید.

علت خشک شدن سالاد ماکارونی

یکی از مواردی که در تهیه سالاد ماکارونی با آن امکان دارد مواجه بشوید این است که بعد از تهیه سالاد و گذاشتن آن در یخچال، ماکارونی داخل سالاد خشک یا سفت شده است.

این مورد به خاطر جذب شدن در ماکارونی است که دارای این خاصیت است که پاستا یا ماکارونی رطوبت موجود را بسیار جاذب بوده به همین دلیل پس از گرفتن رطوبت از سالاد، پاستا یا همان ماکارونی خشک می شود.

در این جا راه کار مهم و کاربردی را به شما ارائه می دهیم که از بروز این مشکل پیشگیری بود.

یک راه کار این است که برای نرم نگه داشتن پاستا می توانید مقدارکمی روغن زیتون به سالاد ماکارونی اضافه کنید و راه کار بعدی این است که از سس مایونز کمک بگیرید که این مورد بیشتر است.

توصیه شده به منظور پیشگیری از این ایراد خوب است که سالاد را یکی دو ساعت قبل از سرو آماده کنید.

طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی و خوشمزه رستورانی
طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی و خوشمزه رستورانی

نکات طلایی و برجسته خوشمزه شدن سالاد ماکارونی

بهتر است که ماکارونی را فوراً پس از پخت، در آب سرد وارد کرده تا دچار شوک شود، این کار سبب ایست پخت شده و نشاسته اضافی را می‌شوید و موجب شده که ماکارونی شما به هم نچسبد.

 در صورتی که تمایل دارید از پیاز در این سالاد استفاده بکنید بهتر است که قبل از اضافه کردن سس در آب سرد قرار بدهید این کار برای این است که طعم تندی پیاز کمتر بشود، آن را برای مدت زمانی 5 دقیقه در آب سرد قرار بدهید و بعد از آب بیرون آورده تا به سس افزوده بشود این عملیات نسبت به طعم پیاز موثر نبوده است.

در زمان افزودن سس به سالاد تاکید شده که ابتدا نیمی از سس را بریزید و بقیه سس را در یخچال قرار داده و فرصت بدهید تا این سالاد استراحت کند با توجه به این امر برای سالاد بهتر است، ولیکن به خاطر این که ماکارونی دائماً سس را به خود گرفته، می تواند در هنگام خوردن کمی خشک شود.

به منظور پیشگیری از این امر، حدود نیمی از سس را اضافه کنید، آن را در یخچال قرار دهید و وقتی آماده سرو شد، بقیه سس را اضافه کنید تا خوشمزه تر و خامه ای شود. بهتر است مزه را چک کنید و نمک و فلفل بیشتر به آن بزنید.

بدانید که وقتی سالاد استراحت می کند طعم آن تغییر می کند، در پایان توصیه شده که سالاد را بچشید و درست قبل از سرو نمک و فلفل بیشتری اضافه شود. 

 سخن آخر

در انتها توصیه شده که همیشه سعی بر این داشته باشید که از غذاهای سالم استفاده بکنید که کالری لازم را به بدن شما برساند و مضر برای بدن نبوده و در عین حال بسیار خوشمزه و متنوع بوده که سالاد ماکارونی یکی از این غذاهاست.

سایت غذا مادر می تواند در تهیه این سالاد خوشمزهٔ مجلسی و رستورانی شما را راهنمایی کرده و کمک کند تا به بهترین شکل ممکن این غذا را تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *