غذای ته چین مرغ یک نوع از غذاهای دوست داشتنی ما ایرانی هاست که در بیشتر مجالس سرو می شود، برای تهیه کردن ته چین مرغ مجلسی و خوشمزهٔ رستورانی باید سینهٔ مرغ را پخته و ریش ریش کرده و هم چنین برنج آبکشی شده را هم آماده نمود و بعد از تف دادن مرغ و افزودن ادویه به آن وارد مراحل بعدی بشوید که مایه ته چین را آماده کرده و مواد را داخل ظرف تفلون ریخته و بعد از پایان غذا برای سرو تزیینات لازم را انجام می دهید.

با مراجعه کردن به سایت غذا مادر می توانید بهترین روش طبخ ته چین مرغ مجلسی و خوشمزهٔ رستورانی را به راحتی یاد بگیرید.

غذای ته چین که با مخلوطی از ماست، زعفران و تخم مرغ تشکیل شده است، ته چین غذای خاصی است که با برنج و سایر غذاها مورد سرو قرار می گیرد، ته دیگ این مدل غذا را روی گاز درست می شود.

 مواد لازم برای تهیه کردن غذای ته چین مرغ مجلسی

  1. برنج ایرانی سه پیمانه
  2. ماست چکیده به اندازهٔ یک پیمانه
  3. سینهٔ مرغ یک عدد
  4. زرده تخم مرغ دو عدد
  5. پیاز یک عدد
  6. مقدار کمی گلاب
  7. کره یک عدد 50 گرمی
  8. زرشک به مقدار مورد نیاز
  9. پودر قند یا شکر یک قاشق چایخوری
  10. زردچوبه به اندازهٔ نیاز
  11. روغن به اندازهٔ نیاز
  12. دارچین و خلال پسته به اندازهٔ نیاز
  13. زعفران دم کرده حدود سه قاشق غذاخوری
  14. نمک و فلفل سیاه به اندازهٔ نیاز
طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه رستورانی
طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزهٔ رستورانی

گام اول

اولین مرحله از آماده سازی غذای ته چین مجلسی مرغ باید مرغ که یکی از مواد اولیهٔ این غذاست را به همراه دو لیوان آب و ادویه ها از جمله کمی زردچوبه، دارچین و پیاز را در یک ظرف قرار بدهید و بعد قابلمه را روی حرارت که خیلی زیاد نباشد، قرار دهید تا آب مرغ بجوشد و آرام آرام مرغ شما بپزد.

گام دوم

در صورتی که می خواهید مرغ لذیذتر شود توصیه شده که تمام آب قابلمه تخلیه شود، همین امر سبب شده که طعم همه ادویه ها به گوشت جذب شده و بعد از اینکه مرغ را از روی حرارت کنار گذاشتید، اجازه بدهید کمی خنک شود، آن را به قطعات کوچک برش داده و ریش ریش بکنید.

گام سوم

بعد از انجام دادن عملیات ریش ریش کردن مرغ، آن را با مقدار کم روغن مایع در تابه ای قرار دهید و برای زمان کوتاهی تفت دهید، بعد از این مرحلهٔ انجام دادن تفت مرغ مقداری ادویه از جمله کمی زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه به مرغ اضافه کنید و برای تایم کوتاهی مرغ را به همراه این ادویه ها تفت دهید تا مرغ با ادویه پخته شود، مخلوط گردد با انجام دادن این مراحل آماده سازی مرغ به پایان می رسد.

گام چهارم

وارد گام دیگر شده که در این زمان زرشک را بهتر است که برای مدت زمانی حدود 20 دقیقه از قبل خیس کرده و بشویید و بعد با پودر قند یا همان شکر به همراه کمی کره یا روغن مایع در یک ظرف تفلون تفت داده تا رنگ زرشک بدرخشد در این زمان مرحلهٔ آماده سازی زرشک به پایان رسیده است.

گام پنجم

اکنون نوبت برنج است که آن را باید آماده نمود برای این کار با توجه به نوع و مدل برنج آن به مدت 30 دقیقه تا 3 ساعت با آب ولرم خیسانده و بعد مقدار کمی نمک روی برنج ریخته تا خیس بخورد، بعد از آن یک قابلمه مناسب روی اجاق گاز قرار داده و تا نیمه آن را پر از آب کنید و بگذارید آب بجوشد.

بعد از به جوش آمدن آب، برنج را داخل قابلمه ریخته برای تایم زمانی حدود 6 دقیقه اجازه بدهید بجوشد تا کمی برنج نیم پخت بشود و بعد برنج را آبکش کرده و بگذارید چند دقیقه خنک بشود و در داخل آبکش بماند.

گام ششم

مرحلهٔ آماده سازی زغفران که برای این مرحله باید زعفران را با مقدار ی آب گرم و یخ دم کرده تا یک زعفران خوش رنگ و خوش طعمی داشته باشید و برای چند دقیقه اجازه بدهید بماند که خوش رنگ بشود.

گام هفتم

 وارد مرحلهٔ آماده سازی ته دیگ این غذای خوشمزه می شوید که باید مقدار ماستی که گفته شد را به همراه روغن و گلاب و کمی فلفل سیاه و هم چنین زعفران دم کرده که از قبل آماده شده را با هم ترکیب نمود تا با هم یک دست بشود.

گام هشتم

مرحلهٔ آماده سازی خلال پسته رسیده که بهتر است با یک پیمانه گلاب در داخل یک ظرفی خیس کرده تا قشنگ عطر و بوی گلاب را بگیرد و بعد از ظرف خارج کرده تا در زمان مورد نیاز آماده کردن ته چین مرغ مجلسی مورد استفاده قرار بگیرد و در ادامه این خلال پسته ها را کره و یا روغن کمی تفت داده تا کاملاً آماده بشوند.

 گام نهم

 در این مرحله زرده های تخم مرغ را آماده کرده و در داخل یک کاسه بزرگ به خوبی زده تا کمی بوی آن برطرف بشود.

گام دهم

با ورود به این گام برنج آبکش شده را به یک ظرفی که مخلوط تخم مرغ و ماست بوده اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا مخلوط بشود، بعد از آن قابلمه ای را که برای پخت ته چین آماده کرده بودید را با کمی روغن چرب می کنید.

گام یازدهم

 در این زمان نیمی از مخلوطی را که آماده کرده اید را کف قابلمه بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید بعد مرغ سرخ شده را روی برنج ریخته و بعد کمی زرشک ریخته تا مخلوط شود بعد از آن بقیه مخلوط برنج را به قابلمه بیافزایید.

 گام دوازدهم

 حالا دوباره با پشت قاشق برنج را فشار دهید تا ته چین بعد از پخت از هم نپاشد، سپس کره را به قطعات کوچک قسمت نموده و روی برنج میمالید اکنون زمان آن شده بعد از پایان کار قابلمه را روی اجاق گاز خیلی کم بگذارید. گام سیزدهم

 دم کردن ته چین برای مدت زمانی 45 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد، در انتها پس از تمام شدن پخت ته چین، آن را به آرامی در ظرف مناسبی برمی گردانیم، سپس تزیینات لازم را برای سرو با وجود زرشک و خلال پسته انجام داده تا غذای شما آمادهٔ سرو بشود.

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه رستورانی
طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه رستورانی

نکات طلایی خوشمزه شدن ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه

پیشنهاد شده سینه مرغی که مورد مصرف قرار می دهید باید بدون پوست و بدون استخوان باشد.

 برای درست کردن ته چین مجلسی تاکید شده که از برنج ایرانی استفاده کنید که دارای عطر و طعم خوبی است.

اگر زمان لازم برای درست کردن زعفران رنگی زیبا دارید، توصیه شده که از یخ کمک بگیرید، از شب قبل زعفران آسیاب شده را با مداخلهٔ یخ در ظرف دربسته ای بریزید و پس از این که یخ ها آب شد، مقدار کمی آب جوش به آن بیافزایید و زعفران آماده شده را در یخچال قرار بدهید.

با توجه به دستور پخت فقط باید از زرده تخم مرغ کمک بگیرید می توانید سفیده تخم مرغ را نگه داشته و برای موارد دیگر در آشپزی به کار برد.

هرچه ماست غلیظ تر در این دستور تهیه شود، طعم بهتری را در دسترس دارید پیشنهاد شده که از ماست خوبی کمک گرفته بشود.

 می توان به جای استفاده کردن از روغن مایع پخت و پز از روغن زیتون کمک گرفته بشود.

 روغن زیتون بی بو بهترین گزینه است.

برای تهیه مرغ روی شعله توجه داشته باشید که با حرارت کم و آب کم و البته به همراه فلفل دلمه و کرفس و برگ بو مورد طبخ قرار بگیرد تا خوشمزه تر بشود.

کلام نهایی

غذای ته چین مرغ به خاطر وجود کالری و پروتئین موجود در آن می تواند جایگاه یک وعده غذایی در عین خوشمزه بودنش را پر کند.

هر زمان که تصمیم به درست کردن ته چین مرغ مجلسی و خوشمزهٔ رستورانی گرفتید توصیه می شود که به غذا مادر رجوع کنید تا اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *